Info Conferinţa Online

1. COMUNICARE

 

Limba oficială a Conferinței şi cursurilor aferente este româna. Website-ul evenimentului, www.recuperareiasi.ro,  reprezintă forma de comunicare oficială cu participanții la manifestare, iar conținutul acestuia este ȋn permanentă actualizare.

 

 

 

2. ȊNREGISTRARE ȘI PLATĂ

 

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar.

 

 

 

3. “INTRAREA” LA CONGRESUL ONLINE ȊN FORMAT WEBINAR

 

“Intrarea” la evenimentul ȋn format online webinar (conectarea) se realizează de către participanții ȋnregistrați ȋn prealabil şi cu taxa de participare achitată, pe baza datelor şi instrucțiunilor de conectare furnizate de către organizator pe email-ul fiecarui participant folosit la ȋnregistrare, cu aproximativ trei zile ȋnainte de eveniment. Consultă şi secțiunea RESURSE de pe acest site.

 

 

 

4. RESURSE TEHNICE

 

Vă rugăm să vă asigurați că ȋn perioada  22 – 27 martie 2021, aveți la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor/laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfunctionalități ȋn vizualizarea şi audiția ȋn bune condiții.

 

 

 

5. CREDITARE EMC

 

Manifestările din cadrul Zilelor Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi vor fi creditate EMC de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele de participare cu credite EMC vor fi emise ȋncepând cu data de 9 aprilie 2021 pe baza prezenței la manifestări şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului www.recuperareiasi.ro. Participanții care nu se califică pentru obținerea certificatelor cu credite EMC, dar ȋndeplinesc condiția de prezență, vor putea obține, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

  • Conferința Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi 2021, „Recuperarea ȋn condiții de pandemie” – 30 credite EMC
  • Curs Cardiologie Pre-Conferință „Inima și Sportul” – 6 credite EMC
  • Curs Audiologie „Managementul surdității la adult” – 5 credite EMC
  • Curs ORL „Noţiuni fundamentale de chirurgie endoscopică rinosinusală” – 3 credite EMC
  • Curs ORL „Noţiuni fundamentale ȋn chirurgia osului temporal” – 6 credite EMC

Creditarea pentru participanții fizioterapeuți va fi asigurată prin echivalarea certificatelor de participare la Conferință de către Colegiul Teritorial al Fizioterapeuților Iași-Vaslui.

 

6. ORGANIZATORI

 

Primăria Municipiului Iași

 

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași

 

Spitalul Clinic de Recuperare Iași

 

Colegiul Medicilor Iași

 

Societatea de Medici și Naturaliști Iași

 

Societatea Studenților Mediciniști Iași

 

Colegiul Teritorial al Fizioterapeuților Iași-Vaslui